Etui Tech-Protect Defense Huawei Watch Fit 5 Clear

Opis

Opis produktu
Smukłe i lekkie etui Tech-Protect Defense z wbudowanym szkłem hartowanym zaprojektowane tak, aby idealnie przylegało do ekranu. Defense od firmy Tech-Protect to stylowy sposób na pełne zabezpieczenie zegarka przed zarysowaniami, uderzeniami i codziennymi uszkodzeniami mechanicznymi.
Zintegrowane szkło hartowane nie wpływa na czułość dotyku ani jakość wyświetlanego obrazu – obsługa zegarka pozostaje równie intuicyjna jak bez ochrony. Smukła obudowa nie dodaje zbędnej objętości i nie utrudnia zakładania ani zdejmowania zegarka. Precyzyjne wycięcia zapewniają pełny dostęp do wszystkich przycisków i portów.
Podczas instalacji należy odtłuścić powierzchnię ekranu płynem na bazie alkoholu – niezbędny zestaw instalacyjny dołączony jest w zestawie.
Cechy produktu

- 100% Oryginalny
- Zapakowany w oryginalne opakowanie
- Cienkie i lekkie etui ze zintegrowanym szkłem hartowanym
- Pełna ochrona wyświetlacza i koperty zegarka
- Szkło nie wpływa na czułość dotyku ani jakość obrazu
- Precyzyjne wycięcia
- Prosta instalacja i demontaż
Specyfikacja
| Model | Defense |
| Kompatybilność | Huawei Watch Fit 5 |
| Szkło hartowane | Zintegrowane |
Zestaw zawiera
- 1 × Etui Tech-Protect Defense
- 1 × Zestaw instalacyjny
Opis

Opis produktu
Smukłe i lekkie etui Tech-Protect Defense z wbudowanym szkłem hartowanym zaprojektowane tak, aby idealnie przylegało do ekranu. Defense od firmy Tech-Protect to stylowy sposób na pełne zabezpieczenie zegarka przed zarysowaniami, uderzeniami i codziennymi uszkodzeniami mechanicznymi.
Zintegrowane szkło hartowane nie wpływa na czułość dotyku ani jakość wyświetlanego obrazu – obsługa zegarka pozostaje równie intuicyjna jak bez ochrony. Smukła obudowa nie dodaje zbędnej objętości i nie utrudnia zakładania ani zdejmowania zegarka. Precyzyjne wycięcia zapewniają pełny dostęp do wszystkich przycisków i portów.
Podczas instalacji należy odtłuścić powierzchnię ekranu płynem na bazie alkoholu – niezbędny zestaw instalacyjny dołączony jest w zestawie.
Cechy produktu

- 100% Oryginalny
- Zapakowany w oryginalne opakowanie
- Cienkie i lekkie etui ze zintegrowanym szkłem hartowanym
- Pełna ochrona wyświetlacza i koperty zegarka
- Szkło nie wpływa na czułość dotyku ani jakość obrazu
- Precyzyjne wycięcia
- Prosta instalacja i demontaż
Specyfikacja
| Model | Defense |
| Kompatybilność | Huawei Watch Fit 5 |
| Szkło hartowane | Zintegrowane |