Sticlă hibridă 3MK FlexibleGlass Ceas Redmi Watch 4

SKU: 3MK6425
EAN: 5903108557733
Available quantity: 6
Descriere

3mk Watch Protection™

Folii de protecție pentru ecranul smartwatch-ului Xiaomi Redmi Watch 4

Protejează-ți smartwatch-ul de deteriorare!

În box te ferești. Dar în viață? Lovituri, zgârieturi, căderi. Uși, caroseria mașinii, asfalt – totul poate reprezenta o amenințare pentru smartwatch-ul tău. Ceasul de pe mâna ta este de câteva ori mai expus la daune decât un smartphone. Ai grijă de el la fel de bine cum ai grijă de telefonul tău.

Protecție dovedită

Tu depui eforturi mari în timpul antrenamentului – noi oferim protecției ecranului o adevărată școală de supraviețuire! Watch Protection™ întărește fața ceasului cu până la 250%. Testele de impact nu sunt totul – verificăm și siguranța pentru tine și mediul înconjurător. Watch Protection™ are certificat RoHS și atestat PZH.

Ia în considerare diferențele

Smartwatch-urile de top se diferențiază nu doar prin parametri, ci și prin design. Când am proiectat Watch Protection™, am luat în considerare toate detaliile: colțurile rotunjite, convexitatea și dimensiunile exacte. Protecția are, în funcție de componentă, o grosime maximă de 0,2 mm și nu interferează cu aspectul ceasului. Datorită structurii flexibile, Watch Protection™ poate fi îndoit și este sigur pentru mâini. Datorită formei ecranului, în acest model am utilizat o folie de protecție elastică și specială.

Date Tehnice

Tip dispozitiv Smartwatch
Grosime 0.2 mm
Întărire la impact până la 250%
Compatibilitate Xiaomi Redmi Watch 4
```
Detalii despre produs
3MK
3MK6425

Fișă de date

Tipsticlă hibridă
Numărul de bucăți în set3