Skip to content

Sticlă securizată PanzerGlass Curved Super+ Xiaomi Mi 11 / Mi 11 Ultra Case Friendly Antibacterial neagră

Sticlă securizată PanzerGlass Curved Super+ Xiaomi Mi 11 / Mi 11 Ultra Case Friendly Antibacterial neagră - 1
Sticlă securizată PanzerGlass Curved Super+ Xiaomi Mi 11 / Mi 11 Ultra Case Friendly Antibacterial neagră - 2
Sticlă securizată PanzerGlass Curved Super+ Xiaomi Mi 11 / Mi 11 Ultra Case Friendly Antibacterial neagră - 3

Conectați-vă pentru a vedea prețurile

Prețurile sunt disponibile doar pentru clienții B2B autentificați.

Conectare

Descriere

Protecție completă pentru ecranul curbat

Sticla călită PanzerGlass™ oferă cel mai înalt standard de protecție pentru ecranul telefonului, menținând în același timp sensibilitatea completă a panoului tactil. Protejează întreaga suprafață a ecranului, inclusiv marginile curbate (Curved Edges). Forma sticlei este optimizată pentru a proteja cele mai vulnerabile părți ale ecranului, păstrând în același timp funcționalitatea completă. Toate marginile au fost atent rotunjite și lustruite pentru a asigura confort în utilizare.

Compatibil cu orice husă, Case Friendly

Forma și dimensiunea sticlei au fost proiectate pentru a permite utilizarea oricărei huse. Vă invităm să descoperiți oferta de huse PanzerGlass™ ClearCase™.

Duritate crescută a sticlei

Așa cum se întâmplă cu fiecare sticlă PanzerGlass™ Super+, acest produs este supus unui proces de călire dublu, ceea ce îi crește considerabil duritatea, oferind o protecție ridicată a ecranului împotriva impacturilor și zgârieturilor.